ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contractul a fost atribuit pentru suma de 170,17 milioane lei (36,6 milioane euro), însă fusese estimat la o valoare mai mare, de 190 milioane lei (41 milioane euro), potrivit clubferoviar.ro
 
La începutul lunii mai 2018, Primăria Cluj-Napoca a depus cereri de finanțare în valoare de peste 100 de milioane de euro pentru susținerea transportului electric nepoluant în oraș, fiind cuprinsă și achiziția celor 22 de tramvaie noi.
 
Astra Vagoane Arad este unic ofertant în alte două licitații pentru furnizarea de tramvaie noi, la  Oradea, 20 de tramvaie și 18 în municipiul  Galați. Aceste oferte sunt în curs de evaluare.
 
Anul acesta o serie de alte orașe au anunțat achiziționarea de tramvaie noi, licitațiile fiind deja lansate în orașe precum  Arad  și  Timișoara  sau în diverse etape preliminare în orașe precum  Craiova,  Brăila,  Ploiești  sau  Iași. Un alt proiect semnificativ a fost anunțat la București  și prevede achiziția a 100 de tramvaie noi, potrivit Digi24.