ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent într-o emisiune televizată, senatorul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea, a fost umilit de un copil de 10 ani. Băiatul i-a reproșat atitudinea clasei politice și faptul că partidul din care senatorul face parte nu și-a respectat promisiunile politice.

“Politicienii sunt ocupați să se certe sau să își strângă averile personale. Politicienii, mai ales cei care au ajuns în Parlament, ar trebui să facă în primul rând ceva pentru cei care i-au votat, adică cei din colegiu”, spune băiatul, Răzvan Moisa, potrivit Adevărul.

Întrebat dacă se uită la senator pentru că se ocupă de colegiul în care el locuiește, acesta a continuat să spună că parlamentarii ar trebui să se țină de cuvânt “pentru faptul că oamenii au crezut în promisiunile dumnealui și tot ce le-a zis că o să facă. Și ar trebui să se țină de cuvânt, după părerea mea”.

În privința existenței unui proiect de țară, Răzvan este de părere că acesta nu există, deși “toți politicienii veniți în fiecare an la electorat cu un proiect de țară și nu faceți nimic din el”. Motivul se pare că este faptul că “lucrurile se mișcă în ritm de melc și, din păcate pentru noi, cetățenii, cred că domnul Ponta va rămâne până în 2016”, aceasta fiind declarația care a stârnit râsul senatorului.

De altfel, băiatul a precizat că nu are un partid preferat și vorbește despre “PSD în special pentru că este domnul”.

Referitor la prezența membrilor partidului printre elevi și studenți, acesta crede că tineretul nu este de acord cu actualul premier. Întrebat cum a ajuns la această concluzie, răspunsul băiatului a fost “potrivit demografiei votului și sper că ați citit-o”.

Băiatul menționează că nu se observă nici creșterea economică de care oamenii politici vorbesc – “noi trăim prost, chiar mai prost. Există (creștere economică), dar nu se reflectă în nivelul de trai”.