ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mary Carillo (57 de ani) a comentat în direct meciul dintre Simona Halep şi Ana Ivanovic, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, iar fosta jucătoare de tenis a spus în timpul meciului că românca ar trebui să piardă în mod voit, scrie prosport.ro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Specialistul televiziunii americane NBC Sports a sugerat că ar fi mai bine pentru Halep să nu forţeze şi să cedeze ambele seturi, pentru a o elimina pe Serena din faza grupelor. Rennae Stubbs, o campioană din proba de dublu, s-a aflat în studio alături de Carillo şi i-a replicat că ar fi lipsită de etică o astfel de strategie, iar karma ar lovi-o pe Simona mai târziu. Mary Carillo a răspuns imediat: “Teoria mea bate karma ta”.

Comentariul fostei tenismene i-a contrariat pe cei mai mulţi dintre fanii sportului alb, pe site-ul tennisforum.com fiind postată o petiţie pentru concedierea ei.