ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Vanghelie a fost exclus din PSD în urma unei ședințe ce a avut loc ieri. Alături de primarul sectorului 5, Mircea Geoană și Dan Șova au mai fost excluși din partid.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

Marian Vanghelie a declarat că va forma un grup parlamentar alături de care va încerca să schimbe "acest guvern incompetent".

"N-am să mă opresc până n-am să fac un grup parlamentar să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. (...) Am să mă ocup şi am să fac toate demersurile până când acest om va pleca şi din fruntea Guvernului şi din PSD.

Sunt mulţi oameni în PSD care nu mai suportă păcăleala lui şi el o să vadă în următoarea perioadă, în următoarea săptămână, două săptămâni, dacă sunt bun, dacă nu sunt bun, dacă mă iubeşte lumea, dacă nu mă iubeşte lumea (...) Îi transmit public: două săptămâni, Victor, nu durează mult şi începem să ne vedem valorile împreună (...) eu nu sunt premier, nu sunt nici preşedinte de partid, o să fac un ONG micuţ şi o să comunic cu toţi românii, cu toţi din partid, cu parlamentarii, cu parlamentarii şi de la celelalte partide", a declarat Marian Vanghelie la RealitateaTV.