Articole de

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - "Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, în parteneriat media cu site-ul de știri ActiveNews și cu Starea de Libertate.

Foto: Arhivă/Poliția Română

După ce ani la rând au traumatizat și mutilat sufletește 7 copii, cei doi angajați homosexuali și pedofili ai DGASPC Mehedinți vor în libertate. Există suspiciuni că ar fi vorba de mai mulți copii violați

După ce ani la rând au traumatizat și mutilat sufletește 7 copii, violatorii din Mehedinți vor în libertate. Plătiți să îi protejeze pe minori, cei doi bărbați de 53 și 56 de ani, prieteni la cataramă, au profitat de faptul că victimele veneau din medii defavorizate.

Părintele Nicolae Bordașiu despre Rugul Aprins și lupta poporului român împotriva comunismul ateu. “Tatăl meu a fost unul dintre participanții la Marea Adunare de la Alba Iulia. Rugul Aprins a rămas ca o făclie care mi-a luminat întreaga viață.”

L-am rugat pe Părintele Nicolae Bordașiu într-o zi din ultimul său an pe pământ să-mi povestească despre viața sa, despre decapitarea elitelor românești în 1948 și apoi exterminarea din închisorile bolșevice și despre semnificația și istoria luptei poporului român împotriva comunismului. 

Foto: Gabriel Țabară FB

Alpinistul român Gabriel Țabără, aflat de două luni pe Everest, a fost găsit fără viață în cortul său. ”Cu siguranță nu este vorba de lipsa de oxigen”, a declarat organizatorul expediției. Cauza morții subite va fi stabilită de autopsie

"Gabriel și șerpașul său au avut o zi normală și au intrat în corturile lor, așa cum fac de obicei alpiniștii. Dar Gabriel nu s-a mai trezit în următoarea dimineață", a declarat Mohan Lamsal, oraginzatorul expediției Makalu Adventure.