Articole de

Noi înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon, apărute în spațiul public: “Medicul le-a scăzut la 1 mg doza de noradrenalină. A murit tot salonul 6!” - dezvăluire apărută după ce 3 instituții au susținut că nu au fost găsite nereguli!

În spațiul public au apărut noi înregistrări, cu detalii revoltătoare, ale unui dialog dintre o asistentă de pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Pantelimon și directoarea de îngrijiri medicale a unității santiare.

HAARP a desfășurat un experiment pentru a crea “lumini strălucitoare artificiale” în atmosferă – experimentul a coincis cu apariția de aurore boreale în mai multe zone ale lumii, inclusiv în România. Dezvăluire făcută de Dr. Robert Malone - VIDEO

Săptămâna trecută, mulți oameni din diferite zone ale lumii au asistat la imagini spectaculoase cu aurore boreale. Evenimentul s-a manifestat chiar și în zone ale lumii unde în mod normal nu apar astfel de fenomene, inclusiv în România

N.O.I, Honor et Patria și Camarazii România la marșul in memoria Martirilor din temnițele comuniste.

14 mai - Ziua Națională de Cinstire a Martirilor Anticomuniști. Dr. Teofil Mija: Sentința răstignirii neamului pe crucea durerii dar și a învierii. Traian Trifan: Învierea și o Scrisoare inedită trimisă de mărturisitor fiicei sale

„Atunci a început în România dansul Satanei, triumful Salomeei. Plânsete și scrâșnirea dinților, dureri, tăceri, rugăciuni și resemnări.” „Scopul vieții este lupta pentru eliberarea din robia ispitei și a morții cu nădejdea învierii în Împărăția cerurilor.”

33 de ani de când Părintele Justin Pârvu a pus temeliile Mănăstirii Petru Vodă. La Mulți Ani! Cum a fost arestat Marele Duhovnic pe 14 Mai 1948, „Noaptea Sfântului Bartolomeu pentru România, cea mai odioasă și cea mai criminală noapte”

Prezentăm aici Cuvântul de ctitor al Părintele Justin la sfințirea bisericii Mănăstirii Petru Vodă cât și un material despre Ziua de 14 Mai - azi Ziua Națională a Martirilor Anticomuniști - și închisorile Părintelui Justin Pârvu, Duhovnicul Neamului

“Pr. Ciprian Mega a mințit că masonul new-age-ist Dorel Vișan nu mai e în masonerie și mi-a cerut să nu mai spun nimic despre el și senatoarea ezoteristă Șoșoacă până după alegeri” - Pr. Eftimie Mitra revine cu noi dezvăluiri despre cei “21 de rabini”

"Rușii vor să aibă cât mai mulți oameni în parlamentul României și structurile statului nostru, ceea ce nu ar fi rău pentru că ar mai echilibra situația geopolitică din România. Nici față de occidentali nu trebuie sa fim așa obedienți.”