ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boxerul român Viorel Simion a câștigat titlul mondial WBF la categoria pană, vineri seara, în gala profesionistă Kombat Fest, găzduită de Patinoarul din Galați, informează Agerpres

Viorel Simion a câștigat prin KO tehnic în repriza a treia, în fața ungurului David Kis, după ce l-a trimis pe adversar de  două ori la podea încă din repriza a doua. Românul a ajuns astfel la 19 victorii la profesioniști, dintre care 9 prin KO, și o înfrângere. Kis are acum un palmares cu 10 victorii, dintre care 1 prin KO, 19 înfrângeri și două egaluri.

La rândul său, greul Cristian Ciocan s-a impus la puncte.Acesta l-a învins pe Sherman Williams din Bahamas la puncte, decizia fiind primită în unanimitate. Meciul a durat zece reprize. El a obținut astfel a 18-a victorie din cariera profesionistă.

Și românii Amansio Paraschiv (la debut), Sorin Tănăsie și Cezar Juratoni au obținut victorii în gala de vineri seara.