ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională a Islandei a remizat în meciul împotriva primei selecționate a Portugaliei, disputa de marți finalizându-se cu rezultatul de 1-1. Scorul a fost deschis de Nani (31), iar egalarea a venit în a doua repriză, când Birkir Bjarnason a închis tabela (50). De remarcat că reprezentativa Portugaliei a înscris, cu această ocazie, golul cu numărul 600 în istoria Campionatelor Europene. 

Ungaria este lider în grupa F, cu trei puncte, fiind urmată de Portugalia și Islanda, la egalitate cu un punct, iar clasamentul este completat de Austria, fără niciun punct. Toate rezultatele de la EURO 2016 sunt disponibile aici.

Echipe de start

Portugalia: Rui Patricio - Guerreiro, Pepe, Carvalho, Vieirinha - Andre Gomes, Danilo, Joao Mario - Ronaldo, Moutinho, Nani.

Islanda: Halldorsson - B. Sevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gudmundsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Bjarnason - Sigthorsson, Bodvarsson.