ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Barcelona, una dintre cele mai atractive echipe pentru în fotbalist în vremurile noastre, a făcut un transfer prin care intră în istorie, graţie unei clauze atipice. Aceasta şi-a asigurat serviciile lui Arda Turan, care la cei 28 de ani ai săi, a evoluat în ultimii patru ani la Atletico Madrid, sezonul trecut activând în 46 de meciuri, în care a înscris de trei ori şi a oferit şase pase de gol.

Campioana Europei a oficializat, luni seară, transferul mijlocaşului turc Arda Turan, legitimat înainte la Atletico Madrid. Site-ul oficial al noii echipe a anunţat că mutarea îi costă pe catalani 34 de milioane de euro, plus alte şapte care depind de obiectivele impuse. 

Clauza inedită din contract specifică faptul că ar putea fi anulat până pe 20 iulie, conducătorii grupării blaugrana dorind ca înţelegerea să poată fi „ruptă" de viitorul preşedinte al echipei, care va fi ales pe 18 iulie. Dacă acesta nu va fi de acord cu transferul, Atletico Madrid va primi o compensaţie de 3,4 milioane de euro.