ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii, la nivelul Ministerului Apărării Naționale, care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București în relația cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB.

''Conform mandatului stabilit, în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de M.Ap.N. în vederea valorificării mărcii Steaua și utilizării stadionului de fotbal (n.r. - Ghencea), aflat în proprietatea statului și în administrarea ministerului, în condiții de legalitate și eficiență economică, precum și într-un cadru de transparență deplină'', se arată într-un comunicat al Ministerului.

ActiveNews a investigat cazul "Steaua", prezentând o analiză, cu documente, unele în apărute în premieră, despre apartenența mărcii "Steaua", în jurul căruia s-a declanșat un adevărat scandal în ultima vreme.