ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu va avea o misiune dificilă în turul trei preliminar Europa League, în cadrul căruia îi va întâlni pe englezii de la West Ham United. Formaţia antrenată de Marius Şumudică este stimulată şi din punct de vedere financiar, dincolo de o realizare importantă pentru palmares.

Astfel, giurgiuvenii ar primi 50.000 de euro, adică aproximativ 3.000 de euro de titular. Provenienţa banilor nu ar fi o problemă, UEFA virând deja 450.000 de euro până acum, prin participarea Astrei în cupele europene, o parte dintre ei revenind, între timp, la fotbaliştii care au determinat acest câştig. 

Prima manşă din dubla cu West Ham United se joacă joia aceasta, în deplasare, iar Marius Şumudică are un absent, pe Denis Alibec, care este nerecuperat medical. Totodată, zvonurile îl plasează pe atacant, împreună cu William De Amorim, drept transfer la FC Steaua Bucureşti.