ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serena Williams este cea dintâi jucătoare care este sigură de participarea ei la Turneul Campioanelor, competiţie organizată în Singapore. Deşi mai sunt aproape 100 de zile până la startul concursului, liderul american şi-a asigurat matematic prezenţa, în clasamentul WTA urmând rusoaica Maria Şarapova (3.781 puncte) şi Simona Halep (3.725 de puncte).

Şanse la calificare mai au jucătoarea spaniolă Carla Suárez Navarro (9 WTA), cehoaicele Petra Kvitová (2 WTA), Lucie Šafářová (6 WTA) şi Karolína Plíšková (11 WTA) şi nemţoaica Angelique Kerber (10 WTA). Ca fapt divers, Simona Halep are un avans de aproximativ 1.500 de puncte faţă de locul nouă, primul ce nu asigură calificarea la turneul din Singapore. La ediţia precedentă a competiţiei a participat o singură româncă, Simona Halep, care a fost învinsă în finală de Serena Williams.