ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca Simona Halep, numărul 3 mondial, va participa la turneul WTA de la Dubai, programat în perioada 15-20 februarie, care este dotat cu premii totale de 1,734,900 de dolari.

"Simona Halep a anunțat că va lipsi de la turneu, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale, dar tentația de a-și apăra trofeul la unul dintre opririle ei preferate din calendarul WTA s-a dovedit prea mult mare pentru a-i rezista", anunță site-ul competiției.

Halep a anunțat, la începutul acestui an, că va fi supusă unei operații pentru deviație de sept, care o va ține o vreme departe de teren, dar a revenit asupra deciziei, explicând că intervenția chirugicală nu era urgentă.

În 2015, Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova, din Cehia, în două seturi, 6-4, 7-6.

Pentru ediția din 2016, la Dubai au mai fost anunțate pe tabloul feminin numărul 1 mondial, americanca, Serena Williams, și cea care i-a luat locul lui Halep pe poziția a doua a clasamentului WTA, poloneza Angelique Kerber. Pe tabloul masculin, capul de afiș este numărul 1 ATP, sârbul Novak Djokovic.