ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Chiricheş, legitimat la Tottenham Hotspur din 2013, ar putea lăsa fotbalul englez pentru cel turc. Presa din Ţara Semilunei anunţă că Galatasaray Istanbul este interesată să-şi asigure serviciile fundaşului român, fiind dispusă să plătească până la 6,5 milioane de euro pentru transfer.

După ce a fost pus pe lista de transferuri de managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, Vlad Chiricheş ar putea fi coleg cu Wesley Sneijder, Felipe Melo, Fernando Muslera sau Łukasz Podolski.

Formaţia turcă a făcut o oferă iniţială pentru mutarea lui Vlad Chiricheş de patru milioane şi jumătate, însă aceasta a fost respinsă. De amintit ca Tottenham a plătit aproape nouă milioane pentru a-l aduce pe român în Anglia. Dacă se va materializa transferul fundaşului în Turcia, acesta va avea 2,5 milioane de euro pe sezon şi un contract prevăzut pe doi ani.