ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru români și un italian sunt cercetați de poliția din Anzio (Italia), după ce au sacrificat un porc în propria curte, fără să respecte procedurile autorizate pentru uciderea animalelor, scrie Il Messaggero, anunță News.ro.

Cei patru români și italianul au fost puși sub acuzare pentru sacrificarea ilegală a animalului și rele tratamente aplicate animalelor. Ei riscă o închisoarea de la șase luni până la un an și o amendă de 150.000 de euro.

Potrivit sursei citate, poliția a fost alertată de vecini cu privire la sunetele puternice scoase de un porc care era sacrificat chiar în curtea lor. Polițiștii, conduși de sergentul Sergio Ierace, au descoperit porcul ucis deja în curte. Ofițerii au constatat lipsa oricăror norme de igienă, sanitare și de siguranță.

Il Messaggero notează că animalul a fost sacrificat într-un mod crud deoarece nu au fost respectate procedurile autorizate pentru uciderea animalelor, care prevăd o moarte fără o suferință inutilă.