ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O explozie puternică s-a produs la o fabrică de parfumuri din Onești, urmată de un incendiu.
 
Toți cei 75 de angajați care se aflau în tură în acel moment au fost evacuați. Cu toate acestea, doi angajați au suferit arsuri și au fost transportați la spital. Pentru stingerea incendiului, au intervenit 10 autospeciale de pompieri. Fumul negru putea fi observat de la câțiva kilometri.
 
„A fost afectată de incendiu o hală de aproximativ 1250 mp, pe trei nivele, aceasta este amprenta clădirii. S-au înregistrat două victime, care s-au deplasat cu mașina personală la Spitalul Județean din Onești”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău, citat de protv.ro.
 
„Doi bărbați prezintă arsuri, unul dintre ei pe 15% din corp, arsuri de gradul 2-3, și cea de-a doua persoană prezintă arsuri doar la nivelul feței și gâtului, arsuri de gradul 1-2”,  a declarat Adrian Branzaniuc, director medical la Spitalul Municipal Onești.
 
 În prezent se fac investigații pentru a se stabili cauza exploziei.