ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți  dimineață o femeie ce s-a prezentat la spitalul Adjud, secția Urgențe, a atras atenția personalului de gardă deoarece prezenta semnele unei nașteri recente, placenta nefiind eliminată la naștere. Medicii au anunțat imediat organele de poliție ce au descins la domiciliul femeii. Anchetatorii au descoperit trupurile neînsuflețite a doi nou-nascuți de sex feminin în toaleta din curte. 

Necropsia a dovedit faptul că gemenele au respirat la naștere. Se pare că femeia ascunsese sarcina de concubinul ei și de ceilalți 4 copii, barbatul fiind luat prin surprindere de către anchetatori.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, femeia a declarat că, în cursul zilei de luni a mers, în jurul orei  11 la toaletă și atunci ar fi simțit că "i-a scăpat ceva” însă nu ar fi realizat că a născut. Seara s-a simțit rău și a ajuns la spital, moment în care a ieșit la iveală totul. 

Acum ea se află în internată la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon” din Focșani, la secția de Ginecologie, iar anchetatorii urmează să dispună și efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză pentru a se stabili dacă femeia avea sau nu discernământ în momentulcomiterii faptei. 

În cazul în care se va dovedi că a acționat cu discernământ, oamenii legii vor continua cercetarea penală pe numele său. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracțiune este cuprinsă între 1 și 5 ani de închisoare.