ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Alternativa Dreaptă anunță într-un comunicat că va susține candidatura lui Theodor Paleologu, candidat independent la Președinția României susținut și de PMP.  
 
Evenimentul de lansare se va desfășura miercuri, 16 Octombrie 2019, în cadrul Centrului Cultural „Petőfi Sándor” din strada Ioan Zalomit 6, la ora 14.00, eveniment ce marchează totodată înregistrarea oficială a formațiunii în registrul partidelor.
 
„Fiind conștienți de faptul că valorile noastre sunt asemenea celor promovate de domnul Theodor Paleologu, am decis să afirmăm public susținerea candidaturii sale, susținere pe care o vedem natural ca fiind reciprocă la nivel de principiu”, specifică anunțul. 

Liderii Alternativei Drepte și domnul Paleologu se vor adresa invitaților și vor răspunde întrebărilor ziariștilor prezenți.