ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redactorul șef al ActiveNews, Victor Roncea, este trecut pe „invizibil” pe Facebook. Deși are un public de 23.000 de urmăritori și prieteni, postările sale prind doar câteva accesări, spre deosebire de „influenceri” cu mult mai puțini urmăritori, care sunt gonflați de „partenerii” Facebook din servicii și organizații soroșiste cu mii de răspândiri la cea mai mică gogoriță.

Raportările false ale contului și interpretările eronate de râsul curcilor venite, chipurile, din partea „inteligenței artificiale”, întregesc această cenzură ordinară. Două exemple aici, ca să înțelegeți mai bine cum trebuie să facem noi față în spațiul online controlat de tovarăși.

Un articol despre IPS Teodosie primit în Academia Europeană de Științe și Arte de la Salzburg și un al doilea despre Masacrul de la Fântâna Albă, au fost considerate de „IA” ca fiind cu un „conținut grafic violent” și apoi degradate în flux de cenzorii „inteligenți” ai Facebook ca „periculoase” și împotriva „standardelor comunității”.

Înelegem și de ce: ambele conțin imagini ale Sfintei Cruci. Și știm asupra cui este o armă periculoasă Sfânta Cruce:

„Doamne, armă asupra diavolului Crucea Ta o ai dat nouă, că se îngrozește și se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea ei, că morții a sculat și moartea o a surpat, pentru aceasta ne închinăm Îngropării Tale și Învierii!"

Sa biruim dar tot răul prin puterea Sfintei Cruci!

Recomandarea noastră: abonați-vă la ActiveNews ca să le dați cu tifla cenzorilor.

Un post binecuvântat în continuare și o sărbătoare a Învierii plină de învăluirea Sfintei Lumini care se pogoară la Ierusalim de Sfintele Paști ortodox!