ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, spune că doctrina dreptei este devotată „Patriei, Bisericii și Familiei” și nicidecum nu crede în „omul perfect, salvatorul inventat pe post de guru”.

„Dreapta este întemeiată pe libertate individuală și demnitatea persoanei, iar nicidecum structurata pe securiști mai vechi ori mai noi și fascinata de statul represiv. "Dreapta" este devotată pentru Patrie, Biserică, Familie, "dreapta" cultivă respectul pentru Țară și Dumnezeu, ea nu vine să ne învăluie precum un team building corporatist, un ghiveci al relativismului corect politic, fără identitate și fără rădăcini unde ni se servesc dubioșenii new age și inginerii sociale. "Dreapta" autentică, atât mai este ea în postmodernism, vine și propune oameni normali, cu creșteri și scăderi, cu virtuți și slăbiciuni precum suntem noi toți, nu crede în omul perfect, salvatorul inventat pe post de "guru" al unei "lumi noi" a post-adevărului si anti-revelației care se leapădă de sine însăși și de valorile care au clădit-o”, a scris Gheorghe pe Facebook