ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu postului TVR 1, transmis de televiziunea publica miercuri seara.

Președintele a vorbit despre subiectele de actualitate și a anunțat în exclusivitate că a semnat decretul de numire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA). 

 
Decretul va fi publicat mâine (joi, n.r) la prima oră în Monitorul Oficial, a precizat președintele.

"Sunt  foarte mulțumit de rezultate, sunt foarte mulțumit de abordare și am toată convingerea că DNA-ul va continua în forță", a mai spus șeful statului.

Președintele a apreciat din rezultatele DNA, despre care a spus că sunt "impresionante". Șeful statului  a subliniat că nu are niciun semn de întrebare și nicio îndoială în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi.

Klaus Iohannis a confirmat în același interviu pentru TVR că a aprobat numirea șefului Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, pentru funcția de ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii.