ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputații Mircea Titus Dobre și Gabriela Podasca au plecat de la PSD pentru a trece la partidul lui Victor Ponta.

„Am chemat (în Pro România - n.r.) oamenii care sunt sătui de promisiunile nerespectate de PSD. Motiv pentru care Mircea Dobre, vechiul meu bun prieten, ni s-a alăturat proiectului", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă susținută la Constanța alături de cei doi foști deputați PSD, potrivit cotidianului local replicaonline.ro.

„Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este așa. Plec dupa 19 ani din partid. Un singur om a confiscat parlamentul și guvernul. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-iști adevărați. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat. Victor îmi permite să vorbesc, până acum nu mi se permitea", a declarat și Mircea Dobre, în conferința de presă, citat de cugetliber.ro.

„Având un așa cârmaci, care va scufunda PSD-ul ca Titanicul, noi am făcut o barcă, ce se numește ProRomânia", a mai spus Ponta.