ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE, 18.06/12:27 Conducerea PNL a reacționat și președintele Alina Gorghiu a anunțat că Jenor Beudean va fi dat afară din partid.

 

"Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză și nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor'', a scris Gorghiu pe Facebook.

Beudean va fi exclus din partid.

"Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut", se arată într-un comunicat transmis de PNL.

 

Știrea inițială

 

Vice-președintele PNL Bistrița, Jenor Beudean, este acuzat că a agresat o femeie, după ce era s-o acroșeze pe trecerea de pietoni.

Conform relatării soțului femeii, Jenor Beudean a trecut pe roșu prin fața acesteia, care traversa regulamentar. În momentul în care mașina a trecut prin fața ei, femeia a lovit cu piciorul mașina politicianului.

Acesta a reacționat violent și a oprit în dreptul femeii: a bruscat-o, i-a rupt maieul și a agresat-o verbal.

"Cand a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelasi autoturism care trecuse pe culoarea rosie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), soferul s-a dat jos si a lovit-o pe sotia mea peste fata, a bruscat-o, i-a rupt maieul si a agresat-o verbal. Sotia mi-a spus ca, textual, "s-a pisat pe ea durere si spaima” atunci cand bestia a lovit-o si nu a fost metafora. Ticalosul a continuat violent, a incercat sa o oblige pe sotia mea sa se urce in masina lui (chipurile pentru a merge la Politia locala – dar stii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte ganduri sau planuri avea ticalosul?), insa sotia mea s-a opus si a incercat sa sune Politia apeland numarul de urgenta 112", a scris soțul pe facebook.

Poliția a sosit la fața locului și a primit un CD cu fotografiile realizate de un martor ocular, acesta imortalizând incidentul.

Jenor Beudean a fost candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șieu-Odorhei.