ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un vânt rece de Moarte bate prin lume. Cineva a stabilit că suntem prea mulți și trebuie să fim decimați.

Conform Marelui Plan, puținii supraviețuitori nu vor avea de ce să fie invidioși. Li s-a rezervat soarta unor iobagi de tip nou, legați de plantații digitale.

Moarte și Reeducare. Iată sloganul perfect pentru un Fenomen Pitești extins la nivel planetar.

Marile masacre – de la Revoluția Franceză, Comunism și Nazism (a nu se uita: tot o formă de „socialism”) până la războaiele mondiale – și-au inventat dușmanii selectiv, potrivit intereselor ideologice, politice și strategice: clase sociale, etnii, țări...

Acum, dușmanul este peste tot: Omul însuși.

Indiferent de rasă, clasă ori apartenență politică, toți am devenit Ținte.

Niciodată în istorie nu a existat un asemenea Război împotriva Omului.

Semnalul fazei finale l-a reprezentat COVID-19.

George Soros, 11 mai 2020:

„Chiar înainte de începutul pandemiei, am realizat că suntem într-un moment revoluționar, în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit nu doar posibil, ci probabil absolut necesar.”

Atunci a avut loc Marea Răsturnare: printr-o manevră de scamator, Spitalele s-au transformat în Abatoare, Casele de Bătrâni în Lagăre de Exterminare, Medicii în Călăi, Statele în Pușcării, Guvernele în Gardieni, Vaccinurile în Injecții Letale.

Mai mult, în timp ce sistemele sanitare se declarau copleșite și internau doar bolnavi de COVID – pe care îi executau fără milă, conform „protocoalelor” – numeroase țări au introdus „facilități” pentru Avort și Eutanasie.

Sinuciderea asistată prin telemedicină sau Auto-Avortul au devenit realitate.

Andreaua ucigașă din vremea lui Ceaușescu s-a tehnologizat.

Apoi, după doi ani de ravagii, COVID-ul a dispărut de parcă nu ar fi fost.

Dar cele 13,6 miliarde de doze de vaccin administrate la 70% din populația globului (5,7 miliarde de oameni) continuă să lucreze cu spor. Să ucidă Sigur și Eficient. Sistematic și Subit.

Însă oamenii începeau să se trezească.

Era nevoie rapid de o nouă narațiune letală. Așa că Pandemia a fost înlocuită cu Războiul. La fel de Sigur și Eficient ca Vaccinul. Mai ales când amenință să se transforme în Al III-lea Mondial.

Moartea și-a luat avânt și nu mai poate fi oprită.

Ca într-un roman postmodern, sub țesătura narațiunii principale belicoase au început ori au continuat să se dezvolte alte fire epice otrăvite: crizele multiple (economică, financiară, socială, culturală - cu spectrul foametei ca bomboană pe colivă), Schimbarea Climatică, Identitatea Digitală, Creditul Social, Transumanismul etc.

Spre deosebire de Război, toate celelalte ucid lent. Dar la fel de sigur. Ucid Trupul, dar mai ales Sufletul.

Decimarea nu este suficientă. Ați uitat de Reeducare?

Frica este cel mai mare criminal. Omul a ajuns să trăiască într-o teroare permanentă. Animalică. Jinduiește după o gaură de șoarece unde să se adăpostească. Ori să se culce și să doarmă mult... mult... până când coșmarul se va termina.

Dar coșmarul nu se termină. În fiecare dimineață, noii Gardieni îl trezesc bătându-i cu pulanul în gratii și răcnind: „Scoală-te, banditule!”

Mai teribilă decât Frica este Deznădejdea. Cum poți evada dintr-o Închisoare Planetară? Mapamondul este tot un conglomerat de celule. Atlasul geografic seamănă cu planul unui penitenciar.

Urgie la Est, urgie la Vest. Unde să fugi?

Răspuns: în Sus.

Dintotdeauna a fost așa. De la Izgonirea din Rai știm că lumea aceasta nu este altceva decât o pușcărie. Și că singura scăpare este „în Sus”.

În 2020, au căzut doar măștile și decorurile, lăsând să se vadă realitatea în toată hidoșenia ei.

S-au năruit și falsele speranțe într-un Rai pe Pământ. Paradisul pe care Ei ni-l promit este Iadul însuși.

Ar trebui deci să ne bucurăm: acum ȘTIM cu Cine ne luptăm. Și pentru Ce.

Bătălia pentru o „Nouă Ordine Mondială” este de fapt un Război Duhovnicesc.

Sus inimile: Hristos a înviat!