ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta a declarat, după decizia conducerii PSD de retragere a sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, că „în mod oficial nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea și al Teldrumului".

„Din acest moment este clar și evident pentru absolut toată lumea - în mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul Romaniei ci doar Guvernul lui Dragnea și al Teldrumului!!! După ce PSD și Camera Deputaților au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu și Cartelul de la Teldrum din această seara acest grup organizat preia și Guvernul țării!", a scris Ponta pe Facebook.

Ponta a menționat că el a avut curajul să „lupte deschis cu acest Cartel".

„Eu am curajul să mă lupt deschis cu acest 'Cartel' și să eliberez țara de ocupația lui Dragnea. Acum suntem puțini, dar așa eram și în 2010 când am pornit lupta contra lui Băsescu - sunt convins că o să câștigăm!", a susținut Ponta.

„PS - sunt curios să vedem acum dacă Președintele Klaus Iohannis va acționa pentru binele țării sau va face iarăși 'blat' cu Dragnea! O să aflăm curând", a adăugat fostul premier.

Comitetul Executiv Național al PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose, care a anunțat, la finalul ședinței CExN, că demisionează din funcția de premier al României.