ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația județeană PSD Timiș, condusă de Alfred Simonis, a anunțat pierderea unui membru important, care a și fost secretar al formațiunii județene. Omul de afaceri Eugen Milutinovici s-a stins din viață.

Milutinovici a murit într-un spital din Turcia, unde se afla la tratament, informează Știripesurse.

"Cu regret și tristețe am aflat de trecerea în neființă (sic) a celui care a fost un bun coleg social-democrat, Eugen Milutinovici, fost consilier județean al PSD și secretar general al PSD Timiș.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!", a transmis PSD Timiș.

Eugen „Gelu” Milutinovici a fost un cunoscut și influent om de afaceri local, care avea, printre altele, si afaceri în domeniul carierelor cu piatră. A fost secretar al PSD Timiș, acum mai mulți ani, atunci când era considerat un adevărat baron local. A fost căsătorit cu Emilia Milutinovici și ea o cunoscută membră a PSD Timiș, fostă directoare a Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș. În urmă cu circa doi ani, pe numele lui Ciprian, unul din fiii lui Milutinovici, el cumpărase Tele Europa Nova, un cunoscut post TV local, din Timișoara.

Vedeți și Moartea subită continuă să facă ravagii în România: Un renumit cântăreț, un profesor universitar și un funcționar public la o instituție cunoscută, morți prematur - FOTO