ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a relatat povestea cutremurătoare a unei prietene care a făcut trei cancere după primirea serului experimental Covid. 

„Am pierdut și o prietenă care a făcut trei cancere după vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul ăsta nu e sigur. E posibil ca vaccinul ăsta să fi făcut foarte mult rău, că nu putem fi siguri. Numărul celor cu efecte secundare este uriaș. În Germania e o clinică ce adună efectele secundare. Programările sunt pline vreme de opt luni. Numărul de efecte secundare e uriaș”, a dezvăluit Monica Pop în cadrul unui interviu, potrivit realitatea.net.

Un studiu amplu, pe 99 de milioane de persoane din 8 țări, „cel mai amplu studiu global de până în prezent cu privire la siguranța vaccinurilor”, apărut în februarie, studiu semnalat de Active News, apărut și în Bloomberg, a dezvăluit că vaccinul Covid cauzează probleme neurologice, cardiace și cheaguri de sânge.

Evenimentele adverse grave au inclus un risc mai mare de inflamație a inimii după injecțiile ARNm Pfizer, BioNTech și Moderna și un risc crescut de apariție a unui tip de cheag de sânge în creier după vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și realizat de AstraZeneca.

De asemenea, vaccinul a fost legat de un risc crescut de sindrom Guillain-Barre, o tulburare neurologică în care sistemul imunitar atacă în mod eronat sistemul nervos periferic.

Peste 13,5 miliarde de doze de vaccinuri Covid au fost administrate la nivel global în ultimii trei ani.

Noua cercetare, realizată de Global Vaccine Data Network, a fost publicată recent în revista Vaccine.  

Cercetarea a identificat 13 afecțiuni medicale pe care grupul le-a considerat „evenimente adverse de interes special" în rândul a 99 de milioane de persoane vaccinate din opt țări.