ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un denunțător dintr-un spital, pe nume „Zoe”, a descris efectele secundare oribile pe care le-au experimentat mai mulți pacienți după ce au primit „vaccinurile” experimentale cu ARNm Covid, în 2021 și 2022, și faptul că medicii nu erau pregătiți să le gestioneze, potrivit Vigilantnews, care prezintă mărturia cutremurătoare pe care aceasta a oferit-o Children’s Health Defense TV. 

În calitate de coordonator de date medical, Zoe transfera informațiile incluse în fișele medicale ale pacienților într-o bază de date, în scopuri de asigurare.

„Înainte ca ei să lanseze injecțiile ARNm, nu credeam că este posibil ca un om să moară atât de îngrozitor, atât de repede... A fost o nebunie, n-am văzut niciodată așa ceva”, a spus Zoe pentru Children’s Health Defense (CHD), într-o mărturie făcută la începutul acestei luni. 

„Cea mai gravă problemă ei o numesc septicemie, dar a fost ca o insuficiență multiplă de organe instalată instantaneu. În câteva ore, pacienții mureau de insuficiență hepatică, pulmonară, renală... [toate instalate în același timp]...”

„Unele înregistrări… [de la] echipajele de urgență care le-au găsit [pe victimele injectării], arătau ca și cum corpul acestora ar fi încercat să respingă totul și, în unele cazuri, familia lor era acolo cu 30 de minute înainte, iar apoi, într-un interval de o ora, erau deja morți.”

Zoe a menționat că „au fost pacienți care au venit cu convulsii cum nu am mai văzut până acum” și că personalul spitalului „nu i-a putut ține sub control pe unii dintre ei”.

„Zile în șir, pacienții aveau convulsii, pe care nici un medicament nu le putea opri și, în cele din urmă,... au trebuit să fie eliminați. Ei au stabilit că este encefalită sau encefalopatie, iar apoi, mai târziu, chiar organizația de înregistrare... [a numit-o] encefalită asociată cu COVID-19”, a adăugat denunțatorul.

De asemenea, a dezvăluit că medicii care încercau să trateze acești pacienți „erau nedumeriți, nu reușeau să înțeleagă ce se întâmplă”.

„Cheagurile erau foarte ciudate. N-am mai văzut niciodată cheaguri de genul acesta – chiar și radiologii intervenționiști care făceau intervenții de natură cardiacă și instalau stenturi [un stent este un tub construit de obicei dintr-un aliaj metalic sau un polimer] în artera carotidă (dacă e vorba de un accident vascular cerebral care ajunge la creier), în mod normal, este un caz rar să se introducă mai mult de un stent, iar ei documentau... mai multe locuri în același timp, în care trebuiau introduse. Au fost cazuri de atac de cord, care au avut nevoie de cantități masive de stenturi, cum nu s-a întâmplat niciodată înainte”.

Zoe a adăugat că „erau oameni în vârstă de 20 de ani care făceau drumeții, care erau complet sănătoși, care alergaseră în maratoane, cărora brusc trebuia să li se amputeze un picior pentru că aveau un cheag de sânge masiv care mergea de la șold până jos și nu putea fi salvat”.

„Au fost și unele cazuri de cangrenă spinală făcută peste noapte, o formă pe care nu am mai văzut-o niciodată”, a adăugat ea. „Și nu poți amputa coloana când devine gangrenată. În mod normal, ei tăiau țesut care murea așa, astfel încât să prevină infecția ulterioară și nu știau ce să facă. Singurul lucru pe care îl puteau face era practic să înlocuiască acea parte a coloanei vertebrale cu un implant.”

„Știind care pot fi simptomele potențiale ale vătămării prin vaccin, am văzut 100% toate simptomele pe care tocmai le-am descris”, a mai spus ea.

Însă, în ciuda acestor informații, „medicii nu spuneau niciodată pacienților asta [că e vorba de efecte ale „vaccinurilor”]. Ei spuneau doar: «Este un accident vascular cerebral. Este un atac de cord. Este un cheag de sânge.» Iar apoi nu făceau niciodată legătura între cele două [între aceste simprome și „vaccinurile” Covid].”

Întreaga mărturie poate fi ascultată mai jos: