ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înainte de plandemia Covid, Ivermectina a fost apreciată ca fiind un „medicament miraculos” pentru rolul lui în dispariția bolii denumite oncocercoza – cunoscută și sub numele de cecitatea râurilor sau Boala lui Robles, boală cauzată de infecția cu viermele parazitar Onchocerca volvulus.

Însă medicamentul și-a dovedit eficiența, siguranța și beneficiile – documentate în peste 100 de studii (a se vedea și acest studiu semnalat de Active News, precum și secțiunea Activenews dedicată ivermectinei) – și în tratamentul Covid. Însă propagandiștii plătiți de Big Pharma au continuat să inducă populația globală în eroare, spunând că este un „antiparazitar pentru cai” periculos.

De ce au făcut acest lucru, dorind eliminarea unui medicament care a salvat milioane de vieți? Dr. Pierre Kory, specialist american în afecțiuni pulmonare și îngrijiri de urgență, profesor și cercetător, a dat răspunsul, într-o emisiune recentă, unde a fost invitat. Vigilantnews a rezumat 6 motive, prezentate de Dr. Kory, pentru care s-a încercat discreditarea și eliminarea medicamentului ca tratament pentru covid:

1) Ivermectina constituia o amenințare la adresa Autorizației pentru utilizare de urgență (EUA) pentru așa-numitele „vaccinuri” Covid-19. Dacă Ivermectina se dovedea un tratament eficient, atunci EUA pentru injecțiile C19 ar fi fost anulată.

2) Ar fi scăzut numărul persoanelor care au primit „vaccinul”. „Dacă Ivermectina se dovedea eficientă, care ar fi fost numărul primitorilor acestor vaccinuri?” Numărul ar fi scăzut accentuat.

3) Ivermectina ar fi împiedicat profiturile uriașe din „vaccinurile” C19. „Știau că [Ivermectina] va distruge piața. Iar acea piață, peste câțiva ani, este de peste 100 de miliarde de dolari.”

4) Amenința „piața produselor farmaceutice brevetate concurente, precum Paxlovid, Molnupiravir și Remdesivir, și au câștigat multe miliarde din acestea”.

5) Este un medicament prea ieftin pentru a aduce bani. Dr. Michael Turner a spus că Ivermectina costă doar „24 de dolari pentru a salva o viață de infecția Covid”.

6) „Această pandemie s-ar fi încheiat dacă toată lumea ar fi luat Ivermectină, de aceea au trebuit să o elimine.”

Potrivit Dr. Kory, ca urmare a discreditării Ivermectinei și Hidroxiclorochinei, „sute de mii de oameni au murit în SUA din cauza lipsei unui tratament timpuriu pentru Covid și milioane au murit în întreaga lume”. FDA a fost dată în judecată de dr. Kory și de alți medici și recent a acceptat să retragă toate informațiile negative false despre Ivermectină. 

În schimb, milioane de oameni au murit la nivel global din cauza „vaccinului”-armă biologică Covid-19. Dr. Kory a spus: „Toate tipurile de mortalitate în exces au loc în această țară și în întreaga lume, toate corespunzând cu lansarea vaccinului CV19. (...) Putem vedea măcelul, iar ratele de cancer în exces sunt mult mai mari decât în 2020. Știm că vaccinurile au înrăutățit totul.”

Întreaga emisiune poate fi ascultată AICI