ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clinica ImunoMedica a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, vizita, săptămâna trecută, a Dr. Toshio Inui, directorul grupului de clinici Saisei Mirai, cu sedii in Japonia, dar și în Europa. Acesta a ajuns în România pentru a participa la o conferință la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Dr. Toshio Inui a discutat cu membrii colectivului medical al Clinicii ImunoMedica despre realizarea unui schimb de experiență și a unui parteneriat cu Saisei Mirai Clinic Group. De asemenea, s-a discutat despre imunoterapia GcMAF și efectele fotodinamicii si sonodinamicii în tratarea tumorilor. Redăm mai jos postarea de pe pagina Clinicii:

Încă un pas înainte spre a aduce viitorul medicinei mai aproape de noi! Săptămâna trecută ne-am bucurat, la Clinica ImunoMedica, de vizita Dl Prof. Dr. Toshio Inui, directorul grupului de clinici Saisei Mirai, cu sedii in Japonia, dar și în Europa, ajuns în România cu ocazia unei Conferințe susținute la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București pe tema Imunoterapiei GcMAF în tratarea cancerului, a bolilor infecțioase, autismului și anti-aging.

Această vizită a prof. Toshio Inui la ImunoMedica, în vederea unui schimb de experiență și a unui parteneriat cu Saisei Mirai Clinic Group, a reunit din nou colectivul nostru medical pentru a discuta despre imunoterapia GcMAF și efectele fotodinamicii si sonodinamicii în tratarea tumorilor. 

Avem onoarea promisiunii unei colaborări de lungă durată în vederea perfecționării noastre în tratarea cancerului, autismului, a bolilor infecțioase și autoimune.

De asemenea, s-a discutat despre realizarea unor studii privind efectele GcMAF-ului privind răspunsul imun în cancer și în bolile autoimune.

Prof. Inui a fost surprins de dotările Laboratorului de analize medicale al Clinicii ImunoMedica, în special privind numărarea celulelor tumorale circulante și evaluarea răspunsului imun prin determinarea profilului imun extins cu ajutorul Flow-citometriei. 

De asemenea, dl. prof. s-a arătat interesat de metoda pe care o foloseste Laboratorul ImunoMedica în determinarea Profilului de Chemosensibilitate si Chemorezistență tumorală atât pe tumori solide, cât mai ales pe lichid de ascită și lichid pleural. 

Trebuie să precizăm faptul că în Japonia testele de chemosensibilitate sunt recunoscute de stat pentru utilitatea lor în selectarea citostaticelor folosite în tratamentul cancerului. În acest sens, aceste teste sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Japoniei. Sperăm ca acest lucru să fie posibil și în România, cât mai curând!