ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Paul Gabriel Andrei atrage atenția pe Facebook asupra unei afirmații grave a unui medic cunoscut:

„Medicul cardiolog Cristian Udroiu a fost invitat la podcastul Smart Job cu Adriana Nedelea - VIDEO mai sus.

Udroiu, medic cu vastă experiență in tratarea afectiunilor cardiologice, spune alarmat că:

"Într-o zi de gardă, în 24 de ore, a avut 32 de pacienți cu infarct, iar 21 dintre ei aveau vârsta sub 52 de ani, media fiind de 43, 44 ani, marea majoritate bărbați. În 2000 rar vedeam un pacient sub 55 de ani, te mirai: Așa tânăr! Am ajuns ca, la 47 de ani, să am mai mulți pacienți cu vârsta sub vârsta mea, pe care să-i tratez de infarct. Și impactul emoțional este foarte mare, să vezi un tânăr care stă să moară."

Deși unora v-ar trece altceva prin cap, explicațiile domnului doctor sunt: "Nu știm să vorbim frumos între noi, nu știm să ne salutăm, nu știm să mâncăm sănătos. Inima lui 2023 este obosită, stresată și îmbătrânită. Am uitat să trăim."

E drept, pe de o parte are și el dreptate.
 

Multă sănătate tuturor!”conchide jurnalistul.

El mai semnalează și doua știri care i-au atras atentia în această dimineață pe ziare punct com:

1. Xonia prinsă drogată și băută la volan. Cântăreața nu avea dreptul de a conduce in România.

2. Ana Morodan va reveni din iulie cu emisiunea la Antena Stars.

"Emisiunea a fost întreruptă. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror nu puteam să apar pe post râzând si distrându-mă."