ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datorită tehnologiei de ultimă generație recent implementate în Spitalul Județean de Urgență Alba, pacienții internați în secția de Cardiologie beneficiază de monitorizare wireless, fiind monitorizați prin intermediul unei aplicații, potrivit evz.ro

Prin intermediul unui dispozitiv purtat de pacienți, medicii au posibilitatea acum să îi monitorizeze pe pacienți în orice moment și în orice loc. Sistemul transmite în timp real date despre parametrii cardiaci ai bolnavilor.

Momentan, sunt disponibile nouă dispozitive de acest fel destinate pentru monitorizarea pacienților. Software-ul poate gestiona câteva zeci de astfel de aparate.

Prin investiția de aproape 5,7 milioane de lei, secția de Cardiologie din Alba, în special cea a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fost modernizată complet.

După modernizare, secția de Cardiologie din Alba-Iulia este dotată cu un cabinet de explorări funcționale, inclusiv o bandă de alergat, o bicicletă pentru testarea efortului, un defibrilator, un aparat EKG, holter EKG și holter TA.

În plus față de echipamentele specifice secției, există și alte dotări generale, precum o instalație de supraveghere video pentru căile de acces, o rețea de internet (hotspot Wi-Fi), iluminat de securitate și veghe în conformitate cu cerințele ISU, un sistem de apel pentru asistență, un sistem de detecție și alarmare în caz de incendiu, precum și rampe medicale pentru oxigen și vacuum.