ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amendamentul la legea vaccinării obligatorii depus de deputata PNL Adriana Săftoiu prin care părinții care nu își vaccinează copiii ar fi pedepsiți cu închisoarea, îi aparține de fapt, asociației APADOR-CH, după cum arăta o investigație ActiveNews.

Acest amendament a stârnit reacția Prof. Dr. Pavel Chirilă, care spune că producătorii de vaccinuri sunt mai onești decât doamna Săftoiu și șefa APADOR - CH. Medicul se întreabă, într-un comunicat trimis pe adresa ActiveNews, cum pot obliga cele două persoane o mamă să-și vaccineze un copil, dacă primul a decedat din cauza efectelor secundare ale vaccinării. Legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat și se află în dezbaterea Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților.

„Binomul APADOR-CH - SĂFTOIU

Doamnelor (Nu știu dacă pot să vă spun și „Mamelor”),

De ce vreți să pedepsiți părinții care nu își vaccinează copiii cu atâția ani grei de pușcărie? Ce aveți cu ei? Cu ce v-au supărat? În prospectul vaccinurilor scrie că unele vaccinuri  au reacții adverse grave care pot evolua spre deces. Fabricanții de vaccinuri sunt mai cumsecade decât voi. Ei ne avertizează: „Vedeți că dacă luați această substanță s-ar putea să paralizați"! Dar voi cine sunteți? Ce urmăriți?

 
Stimată Doamnă APADOR-CH (a se citi Maria Andreescu),
Ai văzut de la 2 metri distanță tragedia Adelinei Iacob care și-a primit în brațe copilul mort și l-a îngropat la câteva zile după vaccinare. Diagnosticul necroptic a fost de meningită - reacție adversă menționată adesea în prospectul  vaccinurilor. Pe autorul vaccinului, pe cel care l-a injectat și pe funcționarii care cer în continuare vaccinarea obligatorie nu ești supărată. Ești tolerantă că așa e bine să fi cu superiorii tăi. Pentru ei nu ai cerut 15 ani de închisoare?
Ți-e milă de Adelina? I-ai spus vreun cuvânt de mângâiere după ce ți-a spus drept în față cum i-a murit copilul?
Pentru tine ce este APADOR-CH?  O ocazie să faci bine în jurul tău și să aperi viață cu orice risc? Sau o ocazie de a vorbi în public că să te auzi pe tine însăți?
Adelina a mai născut un copil după moartea primului. O obligi să-l vaccineze și pe acesta? Sper să nu reușești niciodată și să regreți gândurile întunecate și feudale ale injectării copiilor prin coerciție și amenințări.

Prof. Dr. Pavel Chirilă
 
P.S. Stimată Doamnă Săftoiu și Stimată Doamnă Andreescu,
Dacă obligativitatea și propunerea cu pușcăriile vor trece și vor apărea primele cazuri învinovățite de voi, ele vor fi apărate de un avocat. 
Dacă după aprobarea Legii obligativității va apărea primul caz paralizat sau decedat, conștiința voastră vă va fi judecător și de ea nu va poate apăra nimeni”, se arată în mesajul primit în exclusivitate de către ActiveNews.ro.

Prezent la audierile din Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților asupra proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România, prof. dr. Pavel Chirilă a susținut următorul punct de vedere, care poate fi urmărit mai jos: