ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri dimineață, în București, o femeie de 26 de ani a murit după ce a plonjat cu mașina în Dâmbovița. Accidentul a avut loc în apropierea târgului Vitan.

Scafandrii au intervenit pentru a o scoate pe conducătoarea auto din apă.

”La fața locului am găsit autoturismul răsturnat pe plafon și în interior scafandii au identificat victima în vârstă de 26 de ani, blocată în autourism și în stare de inconștiență. A fost preluată de echipajul SMURD în vederea aplăcării manevrelor de resuscitare, însă la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru căutarea altor posibile victime, până în aceste moment nefiind identificate alte persoane. Intervenția a fost dificilă pentru că autoturismul era răsturnat pe plafon (...), în rest căutarea s-a făcut cu destulă ușurință pentru că apa nu are o adâncime foarte mare”, a declarat pentru B1.ro, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București. 

”În jurul orei 7.00 am fost sesizați prin apel de urgeță 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmbovița. La fața locului, polițiștii au constatat că autovehicului se deplasa de la București spre centura Bucureștiului, a pierdut controlul direcției de mers și a plonjat în râu. (...) Deocamdataă nu ne putem pronunța cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum și expertiza tehnică a autovehiculului”, a declarat și Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov