ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru revizuirea Constituției pentru schimbarea definirea căsătoriei, a susținut o conferință de presă intitulată  „APĂRAȚI COPIII ROMÂNIEI! APĂRAȚI DREPTURILE PĂRINȚILOR!”. Tema conferinței a fost introducerea ideologiei de gen în școlile românești, dar și în societate, după adoptarea Convenției de la Instanbul de către România și transpunerea ei în lege, subiecte despre care ActiveNews a relatat în numeroase rânduri.

Alături de Mihai Gheorghiu au fost prof.dr. Pavel Chirilă, Avocatul Ana Corina Săcrieru și economistul Andrei Manea.

În cadrul conferinței, Ana-Corina Săcrieru a vorbit despre introducerea ideologiei de gen în școlile românești, exemplificând cu un manual de clasa a III-a, în care copiii sunt învățați să combată rolurile tradiționale.

„S-a dispus introducerea în manualele școlare a combaterii rolurilor stereotipe de gen. Noi știm că aceste roluri stereotipe de gen, așa cum au fost ele în legea națională, sunt sistemele de credințe, de convingeri, de aprecieri, pe care noi ca popor le avem despre rolul femeii și al bărbatului în societate.


Nu intră doar un anumit stereotip, ci toate convingerile pe care le avem noi ca societate despre rolurile de gen.  

Am descoperit că aceste aspecte sunt deja în manualele școlare, din clasa a III-a, din România. „Ce dacă ești fetiță, nu poate să te cheme Matei?”. 

E un exemplu concret, despre ce înseamnă în manualele școlare, combaterea rolurilor stereotipe de gen. E ceea ce au fost învățați copiii în Vrancea, în 24 ianuarie, ci că „ești mamă pentru că tu vrei să joci acest rol de mamă”, a spus Ana-Corina Săcrieru.
 
Doctorul Pavel Chirilă a vorbit despre problemele de sănătate ale transgenderilor, adică acele persoane care se declară altceva decât genul corespondent sexului biologic.
 
„În șapte ani au fost redactate 2.000 de ani de studii pe tema copiilor care devin transgenderi. Din 2.000 de studii, 920 se referă la boli cardiace.

Cea mai frecventă distorsiune psihologică este anxietatea, mai mare decât depresia. Fricile îl fac paralizante, incapabil să mai aibă performanțe școlare. Simptomul cel mai important este regretul momentului de a lua decizia de a deveni transgenderi.

Persoanele care au trecut de la bărbat la femeie sunt mult mai afectați decât cei care fac invers. La transgenderi, morbiditatea este cu 50% mai mare decât la ceilalți oameni.

În străinătate au apărut deja cabinete de psihoterapie în ajutorarea transgenderilor care au tulburări psihiatrice și psihologice”, a afirmat medicul.
 
În final, Mihai Gheorghiu a arătat cum ideologia de gen a devenit, „fără nicio dezbatere publică”, politică de stat în România.
 
„Prin legile 174/2018, 178/2018, prin aprobarea H.G.365/2018, ne aflăm cu toții în fața unei schimbări de paradigmă în educația din România. Schimbarea constă în faptul că ideologia de gen a devenit politică de stat. Documentele acestea trasează direcții, moduri de acțiune.

Pas cu pas, de 10 ani, această ideologie pătrunde în școlile publice, fără ca acest lucru să fie discutat public, fără ca nimeni să fie informat despre ce se întâmplă. În momentul în care societatea românească a fost informată, vedeți cazul Strategiei de Educație Parentală, ați văzut ce reacții au fost.

Copiii de la clasa 0 până la clasa a 12-a vor învăța un nou vocabular, o nouă realitate antropologică, vor învăța tot ceea ce au învățat în mediul familial. 

Se face propagandă homosexualității în zeci și zeci de licee.Este o activitate tăcută, la firul ierbii, părinții sunt ocoliți, profesorii sunt îndemnați să tacă.  Din păcate, statul român nu informează părinții despre aceste lucruri.

Ne aflăm în fața unui masiv proces de reeducare, a unei revoluții sexuale de esență mao-istă, care se face fără nici cea mai mică dezbatere publică.

Statul român asigură la nivel de masă, lupta împotriva sistemului de valori tradițional și educației familiale și parentale.

Peste tot unde a pătruns ideologia de gen, experimentul social a decurs rău, a creat fracturi interne în mintea și sufletul copiilor. 

Vom apela și la Parlamentul României și la sindicatele din învățământ pentru a-i sensibiliza în ceea ce privește intruziunea ideologiei de gen în învățământ.

Votul din Senat este foarte dificil și abia atunci vom ști, dacă Referendumul se va organiza. Așteptarea de la Referendum este cea pe care am susținut-o de trei ani încoace: nu e nimic imperios la ora actuală dacă un mod milenar de a exista poate fi apărat constituțional în actul fundamental din sistemul juridic românesc”, a mai declarat el.