ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Roșiori, comuna Vadu Moldovei. Mașina condusă de acesta ar fi derapat și intrat pe contrasens din cauza carosabilului umed, arată B1 TV.

Ioan Dan Niculescu se afla la volanul autoturismului personal, iar din cauza carosabilului umed, mașina a derapat și a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un autovehicul cu platformă care circula regulamentar. Șoferul în vârstă de 38 de ani era singur în mașină, iar în celălalt autoturism erau 3 persoane.

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iași în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer. În 2004 și-a deschis deschis propria agenție de creație.

În 2014 a reușit ceea ce unii numeau imposibilul în campania electorală: să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidații la președinție, într-un timp record, sute de mii de like-uri

Președintele Klaus Iohannis a reacționat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook la vestea că Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei sale online, a murit într-un accident rutier.

"Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidențială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare și un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"