ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși era cotat cu șanse mici să ajungă la Casa Albă, Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din SUA în fața candidatului democrat Hillary Clinton, și a promis că va schimba multe lucruri pentru ca țara să renască din nou.

Daniel Gheorghe scrie despre schimbarea de putere care va avea loc peste două zile în SUA, acolo unde „marii electori americani vor înmâna puterea politică administrației republicane conduse de Donald Trump”.

Deputatul român speră ca această schimbare să se perpetueze și în celelalte colțuri ale lumii și implicit în țara noastră pentru a ieși „de sub teroarea corectitudinii politice și a marxismului cultural”.

„Peste 2 zile, pe 19 decembrie, marii electori americani vor înmâna puterea politică administrației republicane conduse de Donald Trump. Cred că venirea acestei noi echipe la Casa Albă reprezintă un mare pas înainte în războiul cultural tot mai intens dintre civilizația libertății și ideologiile secular-colectiviste de extracție neo-marxistă, pozitivistă ori revoluționară. Echivalentul unor personalități precum Mike Pence, Reince Priebus ori Ben Carson sunt astăzi ,,rara avis,, într-un spațiu european încă aflat sub impactul puternic al mentalităților experimental-utopice derivate din revoluția culturală. Am speranța că republicanii americani vor da tonul marii eliberări a Statelor Unite și a apoi a întregii lumi de sub teroarea corectitudinii politice și a marxismului cultural!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Peste 2 zile, pe 19 decembrie, marii electori americani vor înmâna puterea politică administrației republicane conduse...

Posted by Daniel Gheorghe on Friday, December 16, 2016