ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele trei decenii România a fost condusă de felurite marionete ale unor puteri extremiste, de un fanatism anti-românesc total. Dovada absolut clară pentru orice om care gândește este faptul că ȘAPTE MILIOANE DE ROMÂNI au plecat în străinătate. Oficialii recunosc „doar” CINCI MILIOANE de emigranți români, ceea ce, de fapt, nu schimbă esențial lucrurile: cca. 22% dintre Români au plecat din Țară în ultimii 30 de ani. Adică, într-un cuvânt: GENOCID.

Genocid???
Da. Genocid.
Genocidul este acțiunea săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic, religios ori politic.

Din Decembrie 1989 și până astăzi toate forțele politice ajunse la conducerea Statului – de la FSN la UDMR – au lucrat sistematic la slăbirea până la nimicire a elementului etnic românesc (și religios ortodox) din toate structurile de stat, din societate, educație, cultură etc. Sunt fapte absolut clare. Și dovada supremă, între cele de până acum, este cea deja amintită: 22% dintre Români au fost făcuți să își părăsească Țara. Cu gând de întoarcere sau fără.
Nu există o scădere similară a minorităților etnice și religioase. Dimpotrivă, ele au crescut proporțional sau absolut, unele de zeci de ori. Ceea ce arată – pe fapte, nu pe vorbe – că măsurile au fost îndreptate împotriva Românilor ca etnie (și Ortodoxiei ca religie).

Naivii care încă nu vor să vadă realitatea vor întreba: „De ce să presupunem că este un genocid intenționat? De ce să nu credem că este o greșeală? De ce să nu credem că emigrarea masivă a Românilor, unică în lume, este doar rezultatul incompetenței și corupției clasei politice?”
Pentru că
(1) ar fi un fenomen unic în lume. Corupție și incompetență a existat sau există în multe țări, fără ca peste o cincime din populație să ajungă să fugă. Asemenea procente se întâlnesc doar în țările sau regiunile lovite de calamități naturale cumplite, extreme, sau de război prelungit.
(2) aceleași măsuri, dovedite practic a fi distrugătoare, criminale, împingând populația la părăsirea Țării, sunt aplicate sistematic de fiecare regim politic ajuns la putere. Chiar și atunci când acesta a promis în campania electorală înlăturarea, înlocuirea, pedepsirea etc. unor astfel de măsuri. Se dovedește astfel reaua-intenție (și faptul că în spatele acestor partide și grupări politice se află o gândire și o strategie comună, extremist anti-românească).

Dar dovada supremă a intenției distrugerii Românilor, ca națiune și etnie, a distrugerii României ca țară românească, o avem în ceea ce fac – în perfectă armonie – Guvernul, Parlamentul și Președinția în aceste zile:
SPRIJINIREA ȘI SEMNAREA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE.

Politicienii – cu izolate, din păcate, excepții – sprijină colonizarea României cu populații străine!
Cu toate că au jurat să respecte Constituția, care interzice acest lucru!
Dar după ce au manevrat populația să se lepede de Constituție, boicotând un Referendum dedicat apărării familiei și Constituției, marionetele intereselor străine au căpătat un ascendent clar. Pe care îl folosesc spre a distruge mai departe România, spre a trece la următoarea fază a genocidului împotriva Românilor:
COLONIZAREA ROMÂNIEI DE POPULAȚII STRĂINE.

Principalele argumente aduse de genocidari sunt:
(a) ajutorul umanitar
și
(b) depopularea României.
Ceea ce dovedește clar intenția de genocid anti-românesc.
De ce?
(a) Pentru că dacă e vorba de ajutor umanitar,
PRIMII CARE AU NEVOIE DE AJUTOR UMANITAR SUNT ROMÂNII!
Românii ale căror familii au fost despicate de conducerea Statului, vinovată – de la Președinție la Guvern – de forțarea Românilor să își caute de lucru în străinătate. Românii care nu de bine au fugit spre a munci ca sclavii pe câmpurile din Spania sau Italia, în fermele din Elveția și în nenumărate ale locuri! Românii care plâng de dorul părinților, copiilor, fraților, prietenilor fie rămași în România, fie rătăcitori prin alte meleaguri străine decât ei.
Fără să mai dau alte exemple, pentru orice om care nu este complet irațional, este evident că primul ajutor umanitar este pentru rudele aflate în nevoie; doar apoi împarți ce rămâne străinilor. O femeie care ar da mâncarea unor copii de pe stradă, în vreme ce copiii ei mor de foame, nu ar mai putea fi socotită ca mamă nici de copiii ei, nici de alții. Evident, un STAT care vrea să dea ajutoare umanitare străinilor, pe când cetățenii sunt DISPERAȚI din cauza situației economice (până la nivelul unei emigrații de 22% din populație!!!) este un STAT GENOCIDAR, este un STAT TRĂDĂTOR, este o unealtă a unor interese străine, extremiste.
(b) Pentru că dacă este vorba despre depopularea României,
SOLUȚIA ESTE READUCEREA ÎN ȚARĂ A ROMÂNILOR PLECAȚI!
Românii care, după zece, douăzeci, treizeci de ani de la plecare, încă trimit bani și alte ajutoare în Țară, încă își iubesc familiile și meleagurile natale. Încă vin de sărbători, încă plâng ascultând cântece din Țară. Sufletele lor suferă și sângeră. Și munca lor zidește! În Italia și Spania, în Elveția și Franța, în Germania și Țările Scandinave, în Marea Britanie, Irlanda, Canada, SUA, Australia etc., etc., etc., Românii muncesc enorm, contribuind semnificativ la bunăstarea și dezvoltarea țărilor de adopție. LOGIC, readucerea în Țară a cât mai multor dintre ei este mijlocul NATURAL de combatere a depopulării! Fiind și o DATORIE ABSOLUTĂ a oricărei puteri politice responsabile.
Să lupți să aduci populații străine în timp ce țara este depopulată de băștinași – iată definiția unui GENOCID LA SCARĂ NAȚIONALĂ.

Într-adevăr, pașii fundamentali pentru un genocid la scară națională sunt:
– înlăturarea claselor superioare autohtone (proces realizat de Fanarioți și repetat de Comuniști)
– înlocuirea claselor superioare autohtone prin clase superioare străine, inclusiv cu elemente de origine autohtonă îndoctrinate să-și urască propria origine și cultură (proces, iarăși, realizat repetat de la Fanarioți și până astăzi=
– deznaționalizarea prin propagandă a populației autohtone (ceea ce s-a făcut sistematic de 300 de ani încoace)
– stricarea sau creolizarea limbii (îndeplinită la noi mai ales prin grecisme, franțuzisme, germanisme, rusisme, englezisme etc.)
– izgonirea elementelor active și patriotice ale populației autohtone (activitate sistematică mai ales de la Carol al II-lea încoace)
– înrobirea economică a populației autohtone, în primul rând prin scăderea numărului de proprietăți deținute, prin scăderea importanței acestora, prin impunerea de cât mai multe taxe și impozite, prin favorizarea unităților economice străine etc. (ceea ce se face la noi, de trei decenii, SISTEMATIC ȘI EVIDENT)
– eradicarea autohtonilor prin ucidere (ex.: fiind trimiși să lupte extrem de slab înarmați și instruiți împotriva unor forțe bine înarmate și instruite) sau prin determinarea lor (pe baza împlinirii pașilor anteriori ai genocidului) SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE
și, în sfârșit, ultimul pas.
– colonizarea masivă cu populații străine – care, încălcându-se (iar) Constituția, se pregătește acum prin semnarea Pactului pentru Migrație.

În lupta de supraviețuire a Românilor este esențială opoziția față de acest ultim pas, pregătit de Președinție și Guvern prin semnarea Pactului pentru Migrație.
Adevărul este că Românii sunt, în aceste decenii, supuși unui genocid sistematic. Diabolic prin iscusința propagandei, manipulării extinse, care face să fie ignorate fapte absolut clare. Dar tot mai evident prin prăbușirea Românității României, prin izgnoirea sistematică a Românilor din Țară, prin persecutarea Românilor plecați la orice contact cu Statul (de la ambasadori la funcționarii din interiorul granițelor), astfel încât aceștia să fie descurajați să se întoarcă sau să mai aibă legături cu Țara. Și, acum, prin pregătirea clară, directă, nerușinată, a colonizării României cu populații străine.
Români, treziți-vă!
Ridicați-vă!
Protestați împotriva Pactului pentru Migrație!
Trimiteți scrisori (mail-uri) Guvernului, Președinției, Parlamentului!
Realizați și trimiteți memorii împotriva semnării acestui pact.
Și, mai ales, la următoarele alegeri căutați să scăpați de păcăleala marionetelor politice, de partidele care se prefac a se lupta între ele, colaborând însă perfect în toate măsurile anti-românești!
E vremea pentru altă cale, una în care interesul național să fie, așa cum e firesc, pe primul loc.