ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este intenția mea să stau în calea progresului! Și, sigur, nici a celor 3 000 000 (trei milioane) de oameni care au semnat pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii Familiei – Familia este formată dintr-un bărbat și o femeie! 

Căci, nu pentru a repurta neapărat vreo victorie, luptăm noi! Ci pentru a preveni un Dezastru…
 
Dacă, marionetele care paralizează țara, au trecut chiar la amenințarea oamenilor, am ajuns, în mod sigur, pe un drum periculos, acum… 
De curând, am aflat, de la o tehnocrată, că nu avem, citez, "partide extremiste în parlament”, dar avem, touși, "partide care promovează… într-un mod extremist, valorile tradiționale.” Sic! "Curat murdar”, vorba lui Nea Iancu!

Toți cei care susțin valorile tradiționale, toate partidele și organizațiile care se opun "dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea"(?!), sunt rasiști, xenofobi, Doamne! Sunt niște figuri lugubre, care promovează numai extremismul de dreapta și instigarea la ură!

Nu vreau să mă înjosesc acum, gândind exact ca un tehnocrat… În principiu, însă, nu-i așa, oricine poate să se căsătorească, oricând, chiar și cu o vacă! Poate, de vrea, dacă Înalta Curte Constituțională dă aprobare, să facă nuntă și să plece în luna de miere, apoi, chiar cu un cal, cu o pisică sau cu măgărița vecinilor!... Vom asigura, astfel, "dreptul fundamental la căsătorie pentru toată lumea”! Vom fi transparenți și flexibili! Toleranți! Curați ca lacrima! Vom primi medalii –în sfârșit, și noi, fanaticii religioși!- de la lumea bună, modernizată, de la cei care s-au luptat încă de când erau în scutece pentru Diversitate și pentru a revoluționa wc-urile publice prin America! De la toți oportuniștii care se implică în diplomația de cartier…

Stăm pe altarul democrației și ne slujim țara. Să nu ne mințim, însă! COPIII SUNT CENTRUL VIEȚII. FAMILIA, LA FEL!  Cum apar, însă, acești copii, oameni? Și, mai ales, cum îi protejăm?
 
Dacă limitele etice s-au prăbușit undeva, într-o parte din țări, nu putem să negăm ce ne face umani. Nu putem să unim puncte care nu există. Copiii, totuși, se fac, iubindu-ne fizic, spiritual, în toate felurile… Dar, nu în eprubete!
 
Copiii se fac din împreunarea dintre un bărbat și o femeie.Sexul între doi bărbați sau între două femei, s-o spunem pe-a dreaptă!, nu este decât o abatere de la normal, o deviație, o încălcare, un cusur, o sminteală, o anomalie, o tulburare, un dezechilibru, o dezaxare. Un desfrâu! Un păcat! O problemă mentală!
 
Legile Naturii confirmă aceste lucruri, nu eu! 

Spune-mi, încotro te vezi îndreptându-te, Omule? Spre degradarea ta și spre întuneric? Sau, încotro o iei, când, cu voce de muribund, încerci ca să scoți ireversibil speranța din ecuație?
Nu te simți vinovat atunci când  încerci să vezi părțile bune din fiecare. Dar, nu te simți vinovat nici atunci când nu lași pe nimeni să te distrugă. Să te subjuge.

Hotărăște ce vei lăsa după tine!