ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


80 la sută din taxiurile din Capitală nu vor mai avea voie să preia clienți de la Aeroportul Otopeni. Vizați sunt șoferii ale căror mașini folosesc instalații GPL și au un volum al portbagajului mai mic de 500 de litri.

Este vorba despre o restricție prevăzută în legea taximetriei, care a fost pusă în aplicare de către conducerea aerportului de la 1 aprilie. Taximetriștii au primit o lovitură grea, fiind afectate 80% dintre mașinile care circulă în București.
 
Șoferii ale căror mașini sunt vizate de punerea în aplicare a acestei dispoziții sunt de părere că restricțiile impuse reprezintă un abuz.

"Afectează foarte mult companiile de taxi, mai ales că legea taximetriei impune aeroportului să ne pună la dispoziție o stație de îmbarcare clienți", a spus un taximetrist, potrivit b1.ro