ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mănăstirea Petru Vodă îndeamnă credincioșii ortodocși să nu accepte „nici un fel de act de identitate electronic, ci să le folosească numai pe cele care nu conțin microcip”, arată un text publicat pe siteul lăcașului monahal.

Conform autorilor textului, motivația pentru care se emit aceste acte, „nu este securizarea legitimației, nici supravegherea populației, ci dezumanizarea treptată, prin controlul biopsihic”. Diferența între „folosirea celorlalte înlesniri tehnologice și pasul identității electronice este diferența dintre a avea și a fi, între a avea liber arbitru și a renunța la el”, continuă Mănăstirea Petru Vodă.

În continuare, Mănăstirea Petru Vodă spune că după acceptarea actelor electronice va urma implantul în piele.

„Lepădarea prin actele electronice nu e cerută sau oferită explicit, dar ea funcționează implicit, exact ca în cazul Sfîntului Apostol Petru, care n-a rostit explicit că se leapădă, lepădarea a fost implicită prin afirmația „nu-L cunosc pe Omul acesta”, cu alte cuvinte nerecunoscându-I divinitatea și apartenența personală la El. Este exact ce va face cel ce acceptă actul de identitate antihristică.

Imediat după lepădare, ea începe să-și vădească efectele:

1 – harul divin se retrage, ca urmare a alegerii liberului arbitru, omul păcătuiește tot mai des, mai variat, mai profund, pînă nu-și mai poate reveni fără har, și la momentul (grabnic) al implantării globale, va accepta implantul.

2 – așa cum dau mărturie cei implantați, chinurile sunt generale: chinuri fizice, prin afectarea întregului sistem biologic – nervos, cardiorespirator, motor etc; durerile fiind variate și permanente; chinuri psihice – mentale, morale, afective și ale conștiinței. Pe scurt, un iad, în care omul este posedat de către Mașină, iar Mașina de către Inteligența Centrală (popular cunoscută și sub numele de Singularity, sau Fiara), posesie care va face imposibilă mîntuirea. Apocalipsa se împlinește sub ochii tuturor, nu mai este o chestiune de interpretare alegorică, este chiar dezideratul cel mai fierbinte al Noii Ordini: posedarea omenirii”, se arată în textul menționat.


Mănăstirea Petru Vodă afirmă că „miza actelor de identitate nu este libertatea civilă, care oricum nu există realmente decât superficial și sporadic, ci libertatea spirituală”. Articolul integral al Mănăstirii Petru Vodă este aici.

Reamintim că acest punct de vedere vine în contextul în care statul a anunțat implementarea unor noi acte de identitate, care vor înlocui actualele buletine fără microcip. Pentru cei care nu doresc acest gen de acte, statul a anunțat că oferă și posibilitatea de a avea buletine ca și până acum, dar acestea vor fi însoțite de restricții.