ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul Coaliției pentru Familie a făcut obiectul unui atac informatic fără precedent, având loc nu mai putin de 31.980 de încercări de spargere a contului în ultimele săptămâni. 

„Ceea ce se întâmplă zilele acestea Coaliției pentru Familie și reprezentanților ei dă măsura violenței atacului asupra unor valori considerate esențiale de către români, dar și asupra persoanelor fizice sau asociațiilor care mai încearcă apărarea lor in spațiul public. De la amenințări personale, la amenințări la adresa copiilor, la presiuni la locul de muncă și până la atacuri informatice, totul dă măsura gravă, fără precedent, a vătămării ordinii de drept într-o societate căreia i se impune, cu forța, incitarea la ură impotriva propriilor valori, propriei majorități” arată, pentru Coalitia pentru Familie, Andrei Manea, membru în Comitetul Național.
 
„Ar fi pentru prima dată în istorie, probabil, când creștinii sunt răstigniți pe crucea corectitudinii politice doar pentru că, pentru ei, familia și copiii trebuie apărate de agresiunea unui radicalism intolerant, iar iubirea este un act de împlinire atunci când se întâmplă între un bărbat și o femeie. Libertatea de credință și conștiință nu au fost nicicând atacate astfel în ultimul sfert de veac la noi în țară. Discriminarea este aplicată exclusiv împotriva valorilor creștine ale societății noastre, iar cine nu aplaudă tăierea acestora pe ghilotina construită anume în acest sens, trebuie eliminat”, mai spune acesta.
 
Aceste incidente ar putea avea legătură cu acuzațiile lansate în spațiul public despre implicarea Coaliției pentru Familie în protestele de zilele trecute, de la MNȚR.
 
Coaliția a negat orice implicare în aceste incidente și a mai spus că dezinformarea, linșajul public au devenit acțiuni curente, banalizate și considerate îndreptățite atunci când sunt îndreptate asupra persoanelor sau personalităților publice cu vederi conservatoare.