ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de 19 ani, din comuna Gura Caliţei, judetul Vrancea, închis pentru viol, a ajuns marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon” Focşani pentru că ar fi fost agresat sexual după gratii, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Medicii au confirmat starea tânărului prin stabilirea diagnosticului de "contuzie craniană şi toracică prin agresiune, agresiune sexuală”. Agresorul transformat în victimă a rămas sub supraveghere medicală pentru continuarea investigațiilor de către un specialist în urologie. Ancheta urmează să stabilească dacă acesta a fost sau nu victima vreunei infracţiuni.

Vineri însă, magistraţii de la Judecătoria Focşani urmează să îi stabilească pedeapsa pentru fapta comisă în vară, când a violat o adolescentă de 15 ani, informează presa locală. "La data de 15 iulie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Gura Caliţei au fost sesizaţi despre faptul că o minoră din localitate ar fi fost agresată în apropiere de DJ 204 P.

În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Gura Caliţei, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo pe DJ 204P, din direcţia Lacu lui Baban spre Poieniele, a întâlnit o minoră, de 15 ani, din localitate, care se deplasa singură, pe jos, în direcţia opusă.

Aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul ca zona este izolată, tânărul a abordat-o pe aceasta, după care, prin acte de violenţă, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție, după momentul comiterii faptei.