ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fie că vorbim de fotbal, handbal, tenis sau atletism, încălțămintea sportivilor de performanță necesită o igienizare temeinică pentru a fi utilizată în continuare în siguranță. Să ne închipuim doar cum arată ghetele unui fotbalist după un meci pe ploaie! Transpirația și murdăria contribuie la dezvoltarea unui microclimat nociv pentru picior, de aceea, spălarea manuală a pantofilor de sport nu este recomandată în cazul unui grad de utilizare mare.


Bieffe Italia este un producător specializat în curățarea și igienizarea cu aburi, atât pentru industrie, cât și pentru casă. Cu o experiență de peste 30 de ani, inginerii Bieffe au gândit echipamente ușor de utilizat, practice și prietenoase cu mediul. Un astfel de echipament este Scarpavapor, destinat igienizării încălțămintei sportive. Scarpavapor asigură o curățare completă prin cele două etape ale procesului de igienizare: spălarea propriu-zisă în care particulele de murdărie sunt înlăturate și dezinfectarea prin ozonificare, etapă care înlătură mirosurile neplăcute din interior.

Scarpavapor este disponibil în două variante care acoperă nevoile utilizatorilor.

Scarpavapor No Limits | Echipament fix

 



Scarpavapor No Limits este un echipament ideal pentru a fi instalat la sediul cluburilor sportive. Iată cum funcționează:
1.    Injectează pe și în interiorul pantofului abur și spumă de detergent;
2.    Periile speciale îndepărtează praful și murdăria de pe suprafețele exterioare și interioare;
3.    Cabinetul de ozonificare usucă și dezinfectează încălțămintea, eliminând mirosurile neplăcute.

Detalii Tehnice
Dimensiuni: 900x620xh1820mm
Alimentare electrica: 220V/50 Hz
Putere boiler: 1000+1000 W
Putere extracție: 1200 W
Greutate: 132 Kg

 

 

Scarpavapor | Echipament mobil

Pentru sporturi de echipă în care deplasarea competițională sau de antrenament este frecventă, Bieffe a conceput Scarpavapor în varianta mobilă. Astfel, echipamentul poate fi transportat în cantonamente, oferind o igienizare excelentă pentru încălțămintea sportivilor. Scarpavapor are o capacitate de curățare a 4-5 perechi pe oră și poate fi utilizat în spații mici, fiind potrivit pentru transport.

Detalii Tehnice
Dimensiuni: Echipament: 350X370Xh1060 + Banc lucru: 500X440Xh1310mm
Alimentare electrică: 220V/50 Hz
Putere boiler: 1000+1000 W
Putere extracție: 1200 W
Greutate: 35 Kg.

De ce să alegi curățarea profesională pentru încălțăminte

Când activitatea ta principală depinde și de calitatea încălțărilor, curățarea lor joacă un rol esențial. O mașină de igienizat încălțăminte are următoarele avantaje:

Igienizare în profunzime. Funcțiile de injecție cu aburi și detergenți asigură o curățare completă care nu poate fi realizată manual, iar ozonificarea desăvârșește procesul și contribuie la o încălțăminte „ca nouă”.

Încălțări folosite mai mult timp. Cu ajutorul periilor speciale Scarpavapor curăță în profunzime fără să deterioreze suprafața pantofilor.

Curățare rapidă. Cu echipamentele Bieffe, poți avea între 4 și 6 perechi de încălțăminte pe oră spălate și uscate, gata de utilizare.

Toate aceste categorii de produse profesionale pentru spalatorii si curatatorii va sunt
oferite de catre SDS Group( https://www.sdsgroup.ro ), persoana de contact: Sorin Popescu – 0734 000 346.