ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania de cablu RCS&RDS a lansat o ofertă comercială dedicată utilizatorilor de cartele preplătite, care include șase opțiuni cu prețuri între 2 euro (fără TVA) și 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii au acces la minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 4 GB în rețeaua 3G.

"Avantajele cartelelor preplătite Digi, care le diferențiază în piața de prepaid din România, sunt: valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului. Noua cartelă SIM include un credit inițial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 și 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicații”, conform datelor comunicate de RCS&RDS.

"Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienții noștri care doresc să își configureze și să își gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicații. Astfel, am decis să ne adaptăm cerințelor utilizatorilor și să le răspundem cu aceste <<instrumente>> de comunicare, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute și SMS-uri nelimitate, precum și internet mobil de până la 4 GB” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial al Digi Mobil.

Cea mai ieftină opțiune (2 euro fără TVA) cu valabilitate o lună de zile include minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 150 de minute naționale, 1 GB trafic de date și 100 MB pentru date mobile în roaming național. Cea mai ieftină opțiune (2 euro fără TVA) cu o valabilitate de 3 luni de zile include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming național (prin rețeaua Vodafone).

Perioada de valabilitate a cartelei Digi este de 90 de zile indiferent de valoarea încărcată.