ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei organizează, în perioada 27-29 aprilie, o tabără sportivă pentru amatori, în care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște și învăța tehnici operaționale de supraviețuire, anunță organizația pe siteul său.

Participanții vor învăța să facă un foc, să construiască un adăpost, dar și tehnici de autoapărare, „elemente de termoregulatie și nutriție, condiție fizică și elemente de autonomie alimentară, tehnici de prim-ajutor”, precizează sursa citată. Pentru că este vorba despre de o organizație care poartă numele unui erou al rezistenței anti-comuniste, tabăra va fi denumită simbolic, „Tabără de haiducie”.

Stagiul se va desfășura în Câmpina, județul Prahova, începând de vineri, 27 aprilie, ora 14:00, până duminică, 29 aprilie, ora 18:00.

Cei care doresc să se înscrie sau doar să afle mai multe detalii, pot scrie un email la adresa: asociatia.gogupuiu@gmail.com.