ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu publicat de The Guardian arată că 29% din cele 42 de persoane care au murit după ce au contractat noua tulpină au fost vaccinate cu ambele doze: 

"În informarea tehnică a Public Health England din 25 iunie, această cifră a crescut la 43% (50 din 117), majoritatea (60%) primind cel puțin o doză”.

Ar putea părea îngrijorător faptul că majoritatea persoanelor care au murit în Anglia cu varianta Delta (B.1.617.2), acum dominantă, au fost vaccinate. 

Vaccinurile nu sunt perfecte. PHE estimează că eficacitatea a două doze împotriva internării în spital cu infecțiile Delta este de aproximativ 94%. 

Acoperirea și eficacitatea sunt cifre importante pentru evaluarea programelor de vaccinare. Este mai bine să ne uităm la analiza rece efectuată de analiști, mai degrabă decât la opiniile fierbinți de pe rețelele de socializare și din alte medii.

Ultimul lor atac este "varianta lambda", în timp ce încearcă să sperie oamenii pentru a obține consimțământul pentru "vaccin". 

Ceea ce nu ne spun este că vaccinurile sunt cele care, cel mai probabil, cauzează mutațiile de la bun început. Anul trecut, Brazilia, Africa de Sud și Marea Britanie au fost țările în care au fost testate "vaccinurile" AstraZeneca. 

A a fost doar o coincidență faptul că aceste trei țări se întâmplă să fie sursa celor trei mutații care ricoșează în întreaga lume? precizează Ghion Journal