ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, 7 septembrie, are loc debutul oficial al „Marşului Naţional Avram Iancu 2015”. Evenimentul precede marea sărbătoare națională de la Țebea. 

Marşul se desfăşoară în perioada 7-13 septembrie şi precede Marea Sărbătoare Naţională de la Ţebea. Este o procesiune cultural-istorică, se merge pe jos aproape 100 de kilometri, de la casa Crăişorului din Vidra de Sus până la Ţebea, celebrându-se astfel memoria Eroului din Apuseni.

„Voi dezvălui în spaţiul public, pentru prima dată, odiseea din Parlament şi Cotroceni a Proiectului meu Avram Iancu, Martir şi Erou al Naţiunii Române, motivul nepromulgării, respingerii şi retrimiterii Proiectului în Parlament de către preşedintele Klaus Iohannis, identitatea opozanţilor acestui demers naţional, dar voi face public şi numele unui distins parlamentar, Preşedinte de Comisie, luptător pentru recunoaşterea meritelor Crăişorului”, a declarat Laurian Stănchescu.