ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii, pentru a treia seară consecutiv, cerând schimbarea clasei politice, după ce revolta din stradă generată de tragedia din club Colectiv a dus la demisia Guvernului Ponta şi a primarului Sectorului 4 din Capitală. 
 
ACTUALIZARE 23.05 Manifestanții care se află, joi seara, în Piața Universității fac apel la unitate și solidaritate, scandând mesaje anti-sistem, împotriva clasei politice, dar și împotriva BOR, informează Agerpres.Pe pancartele afișate se pot citi mesaje care au ca numitor comun dorința de schimbare a sistemului și mai mulți oameni cer ca președintele Klaus Iohannis să vină în stradă. Alții poartă afișe pro monarhie.
 
ACTUALIZARE 22.11 La Iaşi, aproximativ 1.000 de persoane sunt la protest în Piaţa Unirii, pentru a treia seară consecutiv, ca să-şi exprime nemulţumirea faţă de clasa politică actuală. După o oră şi jumătate petrecute în faţa statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, protestatarii au pornit în marş pe străzile centrale ale municipiului, relatează Agerpres. 
 
ACTUALIZARE 21.20 -Peste o mie de persoane s-au adunat la Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara şi Arad, continuând protestele "antisistem", dar şi în memoria victimelor de la Clubul Colectiv, iar participanţii la protestul de la Timişoara au formulat şi o listă de revendicări după căderea Guvernului Ponta.

ACTUALIZARE 19.19. Peste 10.000 de oameni sunt la această oră în Piaţa Universităţii din Bucureşti, anunţă reporterul Antena 3.

Bucureştenii au fost chemaţi din nou pe reţelele de socializare, în Piaţa Universităţii, unde au blocat circulația. Conform relatărilor televiziunilor, între 1000 și 1500 de oameni s-au adunat până acum, dar numărul lor urmează să crească.

Marţi seară, după cele trei zile de doliu naţional şi după un marş al tăcerii în memoria victimelor din Clubul Colectiv, peste 25.000 de persoane au ieşit în stradă pentru a-şi exprima revolta. 

Miercuri, numărul celor care au ieşit în stradă a urcat la 35.000 de oameni. Manifestanţii au aprins candele și adus flori la statuia lui Gheorghe Lazăr din fața Universității din București.