ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinistă din Germania: Un politician vaccinat cu 2 doze a murit. Iată de ce trebuie să facem doza 3 și 4. VIDEO:

Sursa si traducere: https://t.me/veritas_necenzurat

https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

Mai jos îl putem urmări pe Valeriu Gheorghiță spunând aceleași tâmpenii cu alte cuvinte, invocând doza 4 și scurtarea administrării dozelor de la 6 luni la 4, după ce cu numai două în luni în urmă susținea contrariul. Este același „doctor” responsabil din pix cu vaccinarea populației României care afirma că miocraditele celor vaccinați sunt ușoare și afectează „și inima și cordul”. Și este în continuare în funcție și urmează să înceapă în câteva zile campania de vaccinare a copiilor de la 5 ani în sus în ciuda avertismentelor unor somități mondiale, ca laureatul premiului Nobel în Medicină Luc Montagnier, sau dr. Robert Malone și prof. Sucharit Bhadki.

Tot în clipul video de mai jos, realizat de Legitimă Apărare, îl puteți vedea pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care, deși vaccinat și complet mascat, tot a fost infectat de virus, cum susține dintr-odată - din rațiuni pur electorale - că certificatul verde nu mai este eficient, după ce în ultima perioadă a asasinat spațiul public cu afirmații total contrare.

VIDEO: